Studio deems

Welkom op mijn online CV! Mijn naam is Demi Tijssens en ik ben 26 jaar oud. Recentelijk heb ik de opleiding Communicatie, aan de Fontys economische hoge school in Tilburg, afgerond. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in branding, user experience, search engine optimalisation, social media & het ontwerpen van websites. Hiernaast ben ik al 7 jaar ervaren hairstyliste. Via deze weg laat ik je graag mijn proces, interesses en ervaring zien. Ben je al benieuwd geworden? Scroll dan snel verder!

deem

welkom bij Studio Deems

over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn online CV! Mijn naam is Demi Tijssens. Op deze pagina vertel ik je graag meer over mijzelf. 

Als een gedreven communicatie specialist ben ik erg gemotiveerd om te blijven ontwikkelen om zo de beste versie van mijzelf te kunnen zijn. Ik heb een pro-actieve instelling, ben oplossingsgericht en wil graag veel leren. 

Via mijn pagina, Studio Deems, hoop ik een goede indruk van mijzelf te kunnen laten zien en zo mijn kennis over de online wereld te kunnen laten groeien.

demi

s

o

c

i

a

l

m

e

d

i

a

Social media is een onmisbaar onderwerp in je communicatie strategie. Door het juist inzetten van social media creëer je een groter bereik en naamsbekendheid en krijg je betere binding met je klanten.
Een goede website is een visitekaartje voor je bedrijf. Potentiële klanten kunnen hier alles over je vinden en je via deze weg bereiken. Je kunt jezelf vast voorstellen dat het dus erg van belang is dat deze goed in elkaar zit.

w

e

b

s

i

t

e

s

e

o

SEO betekent 'Search Engine Optimalisation'. Door goed gebruik van SEO ben je beter vindbaar in de zoekmachines, zoals Google, en kunnen potentiële klanten je sneller vinden.
Door van je bedrijf een merk te maken creëer je herkenbaarheid en betrouwbaarheid. Volgens Simon Sinek is het belangrijkste dat je als merk communiceert vanuit je 'waarom'. Je activeert je doelgroep namelijk door te vertellen 'waarom' je het doet en niet perse door te vertellen 'wat' je doet. Het 'waarom' – de drijfveer – is daarom een geweldige basis voor iedere vorm van marketing en communicatie.

b

r

a

n

d

i

n

g

“Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone.”

- KB Marketing Agency

wat enthousiaste feedback

“Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Jullie hebben je aan alle afspraken gehouden. Jullie onzekerheid is echt onterecht. Jullie zijn hartstikke goed bezig en ik werd zelf ook steeds enthousiaster door jullie enthousiasme."

Nathalie Richheimer, Naron

"Ik vind jou een leuke, enthousiaste en proactieve student. Je hebt dit semester hard gewerkt aan het project Naron (voor mij het meest zichtbaar). Daarbij heb je goed samengewerkt met Beau en je andere groepsgenoten. Je vraagt actief feedback en verwerkt feedback op een goede manier. Ik denk dat je veel geleerd hebt."

Anke Bardie, Coach minor Digital Marketing

"Ik werk al 6 jaar samen met Demi. Zij is echt de verbinder in ons fijne team en zorgt altijd voor een goede sfeer. Daarnaast ken ik Demi als een aanpakker die pas tevreden is als het werk netjes af is. Demi verstaat haar vak en wil hierin ook graag blijven ontwikkelen. Ik ben nog steeds heel blij met Demi."

Claudette van Kan, Colors

b

l

o

g